Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Wij, elektroco. van Yueqing Zeyi, Ltd zijn voorgenomen bij het creëren van een professionele schakelaar verwerkende onderneming. Hang dit bedrijfsconcept aan, bij de schakelaarindustrie bijna 20 jaar, concentraat op het ontwerp en de vervaardiging de reeksproducten van van CJX2 (WC1) geconcentreerd. Nu kunnen wij meer dan 100 soorten AC en gelijkstroom-schakelaars verstrekken.

 

Vooral kan onze HC-reeks modulaire schakelaar, met de prestaties van beroemde merkproducten vergelijkbaar zijn.

 

De producten van het bedrijf hebben al verkregen 3C, Ce-certificatie, en de Duitse TUV test van het gezagscitizense band overgegaan.

 

De kwaliteit is de ziel van de onderneming, is het talent de stichting. Wij geloven dat de hoogte - de kwaliteitsproducten en de het best vermenselijkte dienst zijn de sluitsteen van ons succes.

 

De nadruk op productontwerp en productie, wordt professionele OEM, ODM leverancier. Kan ultra-kosten-efficiënte OEM, ODM de diensten voor allerlei merkondernemingen verstrekken. Goede zakenrelaties met veel uitstekende binnenlandse zwakstroom elektroondernemingsgroepen heeft gevestigd.

 

Door jaren inspanningen, zijn de producten van het bedrijf wijd gebruikt in werktuigmachines, machines, textiel, chemisch product, aardolie, metallurgie, bouw, spoorweg, het verschepen, mededelingen, stroom en huishoudapparaten en andere

de industrieën, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden in de wereld.

 

Draag het verleden, hand in hand, wij oprecht hopen om met u samen te werken, briljant creëren!

Geschiedenis

1. 1999

   Yueqing Zeyi werd Elektro gevestigd, welke leiding in het produceren van voor schakelaars, zoals huishoudenschakelaars, Industriële schakelaars.

 

2.2002

   Verplaatst naar zijn eigen fabriek in Beibaixiang breidt de Industriezone, onze zaken aan MCB, MCCB, Thermisch overbelastingsrelais enz. uit

 

3.2015

   De outputwaarde overschrijdt 7million USD

 

4.2019

    Aangezien het uitbreiden zich van zaken, de ruimte niet genoeg voor het kweken van bedrijf is, wordt de fabriek opnieuw gevestigd aan de Industriezone van Sifang, en de industrie werd volledig bevorderd.

 

5. 2021

   Tot dusver, accumuleer sterkte en opnieuw vertrokken.

Dienst

De klantenservice is belangrijkst in ZEYI Elektro voor alle klanten. Bijvoorbeeld, goed op elk ogenblik communiceren het klantenonderzoek en het raadplegen, leverend technische ondersteuning, die ordeverzending schikken, behandelend klantenklachten, die moeilijke problemen oplossen, oprecht met klanten.

 

Volgens de productieschaal van onze bedrijf en technische vereisten, richten wij QC afdeling met inspecteurs voor elke procedure op en hebben een ontwikkeld QC systeem om de kwalificatieverhouding de hele tijd te controleren.

 

De producten zijn onder productie van internationale normen, industriële die normen en vereisten in het contract worden bepaald. Wij zullen ons beste proberen om uw verzoek over de verschillende kwaliteitsvraag te vervullen.

 

Uw onderzoeken en commentaren zijn goed welkom de hele tijd.

 

Begin prettige bedrijfsreis met ZEYI Elektro.

Ons Team

Na is onze Organisatiegrafiek:

 

YueQing ZEYI Electrical Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Saniya
Tel. : 0086-13819426886
Resterend aantal tekens(20/3000)